rande

rande

Anotace: ...

Poslouchám a slyším zas
Ze zvony bijí na poplach
Bijí až tak hlasitě
Ze neslysis jak volám tě

Volám volám hlasitě
Kam na rande pozvat tě
Však ty mě neslysis
Tak odchazim pryč snadeji

Tak čekám na místě kde máš být
Však ty stále nikde to chce klid
Tak stmiva se a já čekám na tebe
Když už mě krok vede jinam od tebe

Vtom přijede limuzina s dopisem
Nasedni kocko prosím tě
Tak vezeme daleko od centra
Když vystupují stojis tam

S kytkou pro mě a nezlobim se...
Autor vlcatko, 13.10.2012
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam a s kytkou mává na tebe
dívá se s láskou do nebe)

13.10.2012 08:07:23 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí