Honzíkovi

Honzíkovi

Anotace: Pro mojí životní lásku, se kterou jsme plánovali společný život.. ale osud to zařídil jinak...

Je to jen sen,
Sen, co zdá se mi furt dokola…
V něm vídám Tebe jako anděla,
Co neodešel…

Je to jen sen,
Sen, kde hlídáš mě seshora,
A kdybych k zemi padala,
Ty mě nenecháš…

Je to jen sen,
Sen, co bych v skutečnost změnila,
Ruce do ohně za něj vložila,
ty mě ale nevnímáš…

Je to jen sen,
Sen, který hluboká noc mi půjčila,
A tak trochu mě tím stále trápila,
Když mi s dnem unikáš…

Byl to jen sen,
Sen co mi připomněl,
jak moc jsme se milovali.
Autor Jey, 14.10.2012
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné snění... :(

14.10.2012 11:03:50 | Prinzeschen

To je moc smutné(

14.10.2012 07:50:02 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí