Jsme vinní!

Jsme vinní!

Anotace: Prvotina, chtíč vyjádřit se, budu rád za každý komentář

Každý za klecí
Oba jiným pánem
Společně vyjící
Se svým plánem

Napít se ze stejného doušku
Okusit zakázaného.. Jen trošku
Opít se pod rouškou tmy
Nad ránem vzdát se.. Naše sny
Které nikdy se nevyplní
Však nad ránem budem biti
Když chtíč ukotví se v hlavě
Další večer výtí budem dále.

Jsme vinní, jsme vinní, jsme vinní!
Autor Jankraj, 15.10.2012
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola, Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí