Motýlí žalozpěv

Motýlí žalozpěv

Anotace: taková smutná realita dnešní doby

Motýlí třepotání v břiše
zemřelo kvůli lidské pýše.
Zmaření bez křídel se chvějí,
podlehli dobám zlým a ději.

V motýlích slzách padlých lásek
se život, skrz nežití,zasek.
Co zbylo z motýlů? Jen těla,
láska se v střepy roztříštěla.

A my, jako naše city,
ztrácíme vlastně taky žití.
Dusíme motýly, drtíme je v pěstích,
po stovkách hynou v nás, a v nich naše štěstí.
Autor Anjesis, 16.10.2012
Přečteno 445x
Tipy 17
Poslední tipující: Hedvika, Nergal, Joe Vai, Trystan ap Tallwch, Rootness, Lenka Krásnodvorská, CULIKATÁ, Giginka, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST - nádhera 1*

17.10.2012 18:58:11 | Joe Vai

St... nádherná, pěkně uvolněná a čtivá =)

16.10.2012 21:57:26 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí