Rutinně tesat

Rutinně tesat

Anotace: ...

Láska stejně jednou zradou pojde,
někde mezi dvojitým štěstím,
doufám, že nikdo nikdy nenajde,
její zkrvavené torzo pod listím...

Rutinně tesat slova plná stesku do kamene,
něžné stopy ve starobylých kolejích,
zklamat ideály svého přítele,
Vrhnout kostky...A pak?
Způsobeně odejít...
Autor Lexisa, 16.10.2012
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, enigman, Láďa, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

padly jedničky...

23.10.2012 11:40:15 | enigman

Silná, ale spíše způsobně.

17.10.2012 04:41:52 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí