O půl dvanácté

O půl dvanácté

Anotace: 17.10.2012

Sbírka: Oblek z oblak

V trní se ukrývá květenství.
Jen ženství dokáže plno kuráže
podrážet nohy.
Pouhým snítkem je
a snílkem
lkem mým.
Nesním o něm
jen sním o letním svítání.

Lítám v ní.
Litánii tvé rty pijí
jako lačný králíček.
Jakoby přišel ze snu
jenom hlesnu úžasem
nad propastí pláství.

Ten žvást ví celý svět
vyprávět ti chodí
o půl dvanácté.
Jen do nás temnota stoupila
když jsem se opila.

Kropila svou hlavou záhon celou noc
bez pomoci.
Klanící se otroci v poklopci,
pochopte úchop za ucho správně!

Utopila jsem se v kávě.
Autor Jiřinka Mignonka, 17.10.2012
Přečteno 815x
Tipy 2
Poslední tipující: Mia, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně ulítlá...

23.10.2012 11:37:14 | enigman

já vím:) ulítám velmi často a velmi ráda:)

23.10.2012 16:48:13 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí