Naděje...

Naděje...

Anotace: Když je smutno a naděje umírá

Modlím se,
V posteli schoulený,
stydím se,
z pocitů zmatený.

Ve tmě už nic nezáří,
a temnota tu obchází.

Na duši bolavý šrám,
v srdci zmatek mám,
a proto se ptám,
kde tě lásko mám?

Tak moc chybí pohlazení,
tak moc chybí náruč tvá.

Možná až přijde nový den,
bude tvou krásou okouzlen,
novou naději, nový sen,
tvou lásku přinese ten den.

Možná až tvé obětí,
navrátí mě z temna ven,
už aby byl ten den.

Možná až tvůj polibek,
zažene smutek ven,
už aby byl ten den...
Autor Mates76, 17.10.2012
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, a omylem jsi doublepostoval, to novější tedy smaž.

17.10.2012 16:38:44 | Trystan ap Tallwch

Děkuji za komentář a za upozornění... ne vždy se vše povede, bylo moc emocí...

18.10.2012 10:59:53 | Mates76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí