On

On

Anotace: 18.10.2012

Sbírka: Oblek z oblak

Nočních dravců výraz má
výrazná toť přednost.
Před most přijel s dívkou v autě
znal tě
a proti tobě
neskonale dlouze stonal
v tomto domě.

Dnes zase nepřijde
neví kde hlavu má
hlavně když kráčí
po pavlači
a jeho polovička kočárek veze.
Je to teze podložená
kusem dřeva.
Lítosti není třeba.

Slabosti svoje vyjevil
když s tenkým hlasem
za noťasem sedí do práce zabrán.
Za bránu ráno půjde zvesela
okolo náměstí
a okolo kostela.

Nezdáš se mi
sám na zemi spíš
a piješ rosu nosem
zrosen dosti neobvykle.
Trošku příkré je tvé košaté myšlení
možná náhodou, možná záměrně
se v košilaté promění.

V domě domnění.
Autor Jiřinka Mignonka, 18.10.2012
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve světě oroseném...

23.10.2012 11:33:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí