výčitka

výčitka

Anotace: ...

Utekl jsem přes tváře
do bílých světů tmavých slzí.
Vylezl jsem Mount Everest.
A taky mne to všechno mrzí,
že nachytat v slabých místech
dá se snadněj´ než se zdá.

Vlhká opona opírá se do rukou,
které chladnou po hodinách práce.
V dálce tóny jazzové etudy,
myšlenky spjaté v mírné relace
pošumělých vln.

Bela Bartók, ten se ptá
antitóny barevnými,
které píší moje verše.
Stinné věty a já s nimi.

Člověk člověka prý neopustí
a já, blbec, dlaní pláču,
plivu hlínu, víno kážu.
Utekl jsem přes tváře...
Autor frubava, 19.10.2012
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: whiolet, Lenka Krásnodvorská, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvé dílko se mi líbilo, st

27.10.2012 00:02:10 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí