Oscilace nekonečných dnů

Oscilace nekonečných dnů

Anotace: ...

Mohl bych spatřit křivky tvého těla,
jen vstát a slunce pomalu rozžehnout,
z měsíce stvořit malou svatozář,
ne nad hlavu, ale nad tvůj klín ji posadit.

Hřát se u té vzpomínky na ty dny temnoty,
kde jen hvězdy ozářily kousíčky tvých očí,
co z mlhovin k nám spršku duhy přináší,
až na kraj světa, kde poklad tohoto rouše je schován.

Chtěl jsem i spatřit křivky tvého těla,
leností požehnal jsem pouze měsíci,
a teď, uprostřed noci, se mi schováváš,
v kousíčku stínu a v nekonečné možnosti světla.
Autor Láďa, 19.10.2012
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: bejbyyyy, Lenka Krásnodvorská, poeta, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí