...kdys i Ty chtěl...

...kdys i Ty chtěl...

Anotace: První pokus :)

Hluboko v srdci skryju svůj žal.
Společně s polibky, co jsi mi dal...
Společně se vzpomínkou, plnou vášně...
Společně s pocitem, kdy bylo mi krásně...

Jak moc si přeju Tvým uším říct:
...že prahnu touhou a pálí mě chtíč!
...že toužím po tom líbat Tvé rty!
...že chci zas skutečnost, ne jenom sny!

Rozum však radí mi...nechat Tě být.
Přestat už toužit a nechat Tě žít.
Přestat si lhát, že cítíš to stejně.
Přestat už doufat...chovat se věrně!

Touha však křičí a city se bouří!
Myšlenka na Tebe mé tělo souží...
Myšlenka na dotek Tvých horkých dlaní...
Myšlenka na možné...něžné...milování...

Musím vše vymazat a přestat snít!
Zaháním myšlenku, že chci Tě mít!
...zaháním vzpomínku na rytmus těl...
...zaháním okamžik...kdys i Ty chtěl...
Autor Krista.F, 20.10.2012
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, xavian, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky líbí, ta druhá trochu víc. Těším na další, a doufám někdy i veselejší.

20.10.2012 17:29:24 | Robin Marnolli

Opravdu dobre napsany. Libi se mi.

20.10.2012 12:02:04 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí