Chlazena vzduchem

Chlazena vzduchem

Anotace: ...

Rozplývající se,
ranní rosa na piškotových polštářcích
ňader stvořených z pozlátek různých šlehaček,
okusit je,
tolika ústy, co svět jich jen má,
obrázky jejích fotek krásně chladí,
na tváři uprostřed tohoto snu,
rozpínající se,
uprostřed noci, která ránem neskončí,
pro modro-modrooké oči,
co blouznící o slunci, měsíc mezi oblaky hledají.

Z pozoru,
stébla mladé trávy tvé tělo zalehlo,
v kapičkách mlhy, která tvé šíje objímá,
místo rukou rty z vodní tříště,
vlahá,
teď už rána k posteli z hlučných cvrčků,
každé po slunce rozednění pomalu se připlíží,
že to byl příchod opačného jara,
nevidí,
uprostřed louky, která obzor pomíjí,
pro ranní ňadra z piškotových polštářků,
teď jen dietu z čerstvého vzduchu okusil.


Prý mohl to slovo na em…
ale raději jen měl rád.
Autor Láďa, 20.10.2012
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mně se to docela líbilo,až na to "okušených" to mi utrhlo uši.Asi je to od slova okusit, ne okušit.

21.10.2012 13:13:17 | kočkopes

Děkuji za komentář a připomínku, lehce upraveno...

21.10.2012 16:46:17 | Láďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí