Poslední

Poslední

Anotace: Nejsem básník, jen to bolí...

Osolím si kávu a posnídám mlhu,
ještě je dost času.
Ty sám pohřbi tu něhu,
šílenou, zoufalou,
tu naději troufalou,
pohřbi ji na dně mého srdce.
Až na sklonku dne usednu k večeři,
svět ať je jiný.
Bez barev, bez kouzla,
bez toho místa,
kam duše má sklouzla.
Svět bez Tvých očí.
V jeho noci pak budu žít věčně,
koupat se v prázdnotě a netoužit.
Sebe nesoužit
neumím,
Tebe nemilovat,
neumím.
S Tebou žít,
nesmím.
Zabij tu touhu,
buď nejčestnější vrah,
můj žalářníku i soudce,
kate i ranhojiči!
Odměna čeká...
Autor xavian, 21.10.2012
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí