Přej si

Přej si

Anotace: Protože nic z toho nikdy nebude pravda.

Budu Tvůj čaroděj ze země Oz.
Budu Ti vyprávět pohádku jako Šeherezáda.
Budu Ti plnit přání jako Aladin,
jako zlatá rybka,
jako já.
Budu nad Tebou bdít jako sám Bůh.

Každý večer Tě vezmu za ruku,
pohladím po tváři
a dám Ti záruku,
že slunce zazáří.

Každé ráno Tě políbím,
abys věděl, že nejsi sám.
Poprvé, desáté i tisící slíbím,
věčnou věrnost Ti dám.

Den za dnem Tě budu milovat
jako nikoho na světě.
Den za dnem budu Tvůj přístav
na téhle planetě.

Vteřinu za vteřinou než všechny shoří,
buď mým jediným,
buď tím, kdo touží.
Lásko, prosím, ať jsem ta Tvá.
Autor xavian, 21.10.2012
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: PetTulak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí