Let ze srdce pocitu

Let ze srdce pocitu

Anotace: Prostě zamilován ;) :D

Míti křídla stačí,
pro ten pocit ptačí.
Z výšky prohlédnout si svět,
najít svého srdce květ.

To duše věru křídla má,
hrají nádhernýma barvama.
A duševní let ptačí,
vede mne k mé Hanči.

Tam kde srdce dvě jsou jedním,
k Hance milováné se zkláním.
Jsme bytosti dokonalé z lásky Boha,
to moc dobře víme oba.

A tak u tebe můj let končí,
cílem bylo dostat se k mé Hanči.
S duševními křídly přeletěl jsem svět,
abych úsměvama a láskou zaléval ten květ.
Autor RešHeNúnHe, 13.01.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno jo, když ty přestávky v práci jsou tak krátký... Ale všechny své verše píši v okamžení... moc nad nimi nepremyslim.

14.01.2007 07:45:00 | RešHeNúnHe

prvni dva verse good..pak narychlo dopsano

13.01.2007 20:43:00 | Seyo

Ta je ale krásná.

13.01.2007 18:52:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí