Jen Ty

Jen Ty

Anotace: pořád to budeš jenom Ty, nikdy žádná jiná...

Ty jsi má osoba nejdražší,
kterou mi nikdo nevezme,
ani milionář nejbohatší,
nekoupí si tě ode mne.

Ty jsi to nejcennější,
co mohu v životě mít,
nic mne více nepotěší,
než tvůj krásný smích.

Nejmilejší jsi pro mne pouze ty,
milejší dívka neexistuje,
měj si proti tomu námitky,
taková ovšem pravda je.

Když smutné srdce mé potřebuje,
obejmout nebo jen pohladit,
to vše a více u tebe najde,
vždy ho dokážeš dobře naladit.

Nevím, proč si to zrovna ty,
proč ty jsi tak úžasná,
lásko, velice tě miluji,
chci tě stále, tím buď si jistá.
Autor Damir666, 23.10.2012
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, Bunney
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez námitky;)

23.10.2012 12:33:25 | Lilien

Upřímnost se cení, ale spíš jí to vtiskni do ruky než sem ;-)

23.10.2012 11:43:21 | vkl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí