Chci...

Chci...

Anotace: I kdybych neměl mít v životě vůbec nic, tak chci jen Tebe! :(

Chci být krásným snem, který sníš,
chci být osobou, vedle které se probouzíš,
chci být zrcadlem, do kterého se zahledíš,
chci být peřinou, do které se zabalíš.

Chci být Tvým důvodem k radosti,
chci tě zbavit kruté minulosti,
chci být středem Tvé pozornosti,
chci být počátek Tvé krásné budoucnosti.

Chci teď s tebou být, šeptat ti slova lásky,
chci tě za ruku držet, hladit Tvé dlouhé vlásky,
chci tě něžně obejmout, Tvé rty líbat,
víc tě k sobě přitisknout, Tvého těla se dotýkat.

Chci to, co v životě je nejvíc krásné,
chci jen lásku, a psát další tyto básně,
jsi má beruška, chci být tvůj medvídek,
chci jen šanci, zbavit tě zlých vzpomínek.

To vše chci, avšak mohu jen snít,
chci totiž více, než mohu kdy mít.
Autor Damir666, 23.10.2012
Přečteno 495x
Tipy 1
Poslední tipující: Mates76
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí