Vnitřkem sebe

Vnitřkem sebe

Anotace: ...

Svůj žár

neskrýváš za víčky

 

ticho je lhostejné

 

vysokou teplotou

lákáš touhu

ze svého ohně

jiskra přeskočí

 

voda je

tak vzdálená

 

zvedám oči k tvým

víš .................

jsem tvá žena

 

viditelný plamének

svítivé záře

vede nás blíž a blíž

jemným

téměř nehmotným

vnitřkem do tmy

 

a my

bloudíme v sobě

úplně na dně

až do trvalého vyplnění

 

tak šťastni

vnitřkem sebe

plni něhy

z milovaní

 

…………………………………..

Zvedáš hlas k šepotu

Moje Nuný  ………………

Autor Marcella, 24.10.2012
Přečteno 460x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo. Fajn.

26.10.2012 15:10:48 | Robin Marnolli

blíž...

25.10.2012 00:58:11 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí