Věčný boj.

Věčný boj.

Anotace: ..srdci neporučíš,....

Sbírka: Chvílka čtení

Vichru se život můj podobal,
vánku,  od chvíle co tebe jsem potkal.
Věřil že ve mně se cosi zlomit může,
láska co vzplála vše sama že přemůže.
 
Jak stromek mladý bych rovně mohl růst,
opřel se o tebe,sílu sál s tvých úst.
Že s tvoji oporou vše pude snáze,
mraky až pominou nám dvoum bude blaze.
 
Láska by neměla z mozkem se radit,
srdci by ta rada mohle zle uškodit.
Srdce je sval co lásce vládne,
nesmí však poslouchat rady žádné.
 
Za hlasem jeho třeba je vždy jít,
proč já ten mozek musím v hlavě mít.
Osudu věřit jiné mi nezbývá,
v životě mém jsi stále ty ta jediná.
Autor jozífek, 24.10.2012
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je vždy tak keď rozum srdcu káže a ono nepočúva.. ak je niekto v láske ...je to pekná báseň ...treba vždy za hlasom svojho srdca ako radí básnik .

05.11.2012 17:30:19 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí