Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: jen pět písmen?

Co je to láska?
křičel z roztřesených baráků,
když tvé tělo bylo v objetí touhy,
co je to sakra láska?
křičel při platbě několika drobných,
za noc plnou tvých osamělých stenů,
co je to láska?
cit, který uprostřed náhodného těla,
spustí produkci těchto zbytečných slov,
co je to kurva láska?
která mění se ze dne na den,
když slunce nevyjde tak prý láska nezapadá.

Plakala z kousku skály,
co v srdci bylo stvořeno,
nebála se skočit,
jen létat neuměla.

Co je to láska?
pět písmenek o jménech všech dívek,
procházející se kolem osamělosti ducha,
co je to sakra láska?
když cigareta v ústech pomalu uvadá,
co je to sakra láska?
Autor Láďa, 24.10.2012
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí