Zámecká paní

Zámecká paní

Anotace: Ona a on na stejném plese, láska jež neměla by být. Strach plodí strach však co to změní, jak vznikne lásky prudký cit?

Půlnoční bal zámecká paní
neznámý host a černý háv
rudý šat jež pláne na ní
on pyšný jde jak páv

Ona má tváře v barvě nachu
on bledý jako měsíc je
její oči jsou plné strachu
v jeho jsou jen závěje

Ustane hudba, zpěv i šum
klání se tiše každý host
jako když předhodí tě lvům
plní ji bolest, strach i zlost

Neskloní stejně tiše hlavu
před králem starým jako svět
on spálí se o žhavou lávu
roztaje stejně jako led
Autor prouteny kosik, 25.10.2012
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí