Svatební

Svatební

Anotace: ...je to rozhovor dvou lidí, kteří měli to štěstí, že mohli u toho být...

„Pospěš, už bijí,
svatební zvony, jež budou vyprovázet dva zamilované blázny,
na jejich společnou pouť životem.“
„Ještě malou chvílí, chci si vychutnat ten okamžik.“

„Tak, pospěš,“
ženich už čeká,
až jeho milá, zahalená do bílého závoje, bude kráčet uličkou.“
„Jaký to asi musí být pocit, když se na ni dívá.“

„Naslouchej,
jak se jejich sliby našeptávajíce od srdce protancovávají sálem,
mezi všemi přítomnými hosty.“
„Kéž by ta hudba nikdy nepřestala hrát.“

„Podívej,
už spojili své dlaně a vykročili vstříc dobrodružství,
které na ně čeká.“
„Snad se tam venku neztratí.“
„Neboj se, láska už jim ukáže cestu.“

„Ale vždyť prší, snad to není špatné znamení.“
„ To nevadí, jsou to kapky štěstí.“
„Tak ať jim vydrží!“
Autor faraoń, 26.10.2012
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí