Symfonie noci

Symfonie noci

Anotace: Občas to tak na člověka příjde

Ocelová panenka,
s vrstvou čokolády,
sametová milenka,
k nevinnosti zády.

Smyslně napouští,
vilnosti koupel,
zábrany rozpouští,
minutový hotel.

Jazyků symfonie,
mezihvězdné milování,
poníženost onanie,
lízátkové vyčerpání.
Autor Isquieasuus, 26.10.2012
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí