Ztratila lásku,né však přátele

Ztratila lásku,né však přátele

Anotace: Pro jednu moji kamarádku,které to věnuji at jí to potěší a at se už netrápí.

Když se ti štěstí vyhýbá,
ten někdo pryč je,
nikdo tě na rty nelíbá,
on jinou miluje.
Stále vzpomínáš,
v noci se ti o něm zdá,
někdy když slzy roníváš,
pro tebe ted jsem tu já.
Tvůj kamarád,
co tě vždycky potěší,
ten co tě má rád,
půjčí deštník když zaprší.
Jsem kamarád,
co minimálně jednou denně,
představí si co děláš,
vzpomene si na tebe.
Ted aspon víš,
že na tebe někdo myslí,
třeba i když spíš,
já mám tě stále v mysli.
Tak se netrap vice,
on už je pryč,
někdo jiný pohladí tvoje líce,
on to však už nemůže být.
Pár přátel máš,
i oni tě mají rádi,
ty je nejlíp znáš,
jsou to tví kamarádi.
Autor Hejňa, 13.01.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká utěšující básnička :-)

10.05.2007 22:17:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí