Procitnutí

Procitnutí

Anotace: ...

Pár slov od toho nadechnout,
snad vědět či snad chtít být věděn,
na slunci dešti nikdy slzy neuschnou,
pro pár vět, slov, z kterých je chlapec sveden.

Obří můrou nočních děsů,
uprostřed rozvrásněných krajin stáří,
mocné ostří, vlažné chvilky běsů,
těch šmíráků, kteří milostné hrátky maří.

Nevídám, jsem sám jen vídán,
slzy z mocností mraků co slzy neznají,
když slunce a měsíc a já v klidu snídám,

mé prsty, tvé prsty v lásce slastně znějí,
pár slov od slov nadechnout,
nad mršinou snít a poprvé naposled procitnout.
Autor Láďa, 27.10.2012
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: lalej, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí