Nešťastná sedmička

Nešťastná sedmička

Anotace: Jen krátký povzdech při podzimní rekapitulaci a smíření s realitou...

Sedm měsíců, jak voda v Jizeře,
uplavalo nenávratně pryč.
Sedm měsíců podobných příšeře,
co vzala si na mě bič.

Opět se zima ozvala,
listí už vítr unáší.
Má milá už šanci nedala,
stavět stržené prý nesnáší.

A tak sám trávím den,
víno není komu dolít…
V mysli jedno přání jen,
za ruku se s láskou projít.

Cítit jemnost její kůže,
obdivovat tajně její tělo,
při návratu koupit růže…
Noc promilovat by se mělo…



Teď tě však jistě jiný hladí,
líbá tvoje božské rty,
třeba k tobě lépe ladí…
Ale láskou mou jsi stále ty!
Autor Tomikk, 27.10.2012
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Hortenzie, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi přijde povědomý..to se to stává dost často...

13.11.2012 18:38:52 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí