Mám pro co žít?

Mám pro co žít?

Anotace: Buší mi srdce

Co říci víc
líbám Tvoji líc
Nová krev do žil se vlévá
hruď se vzdouvá

Mám pro co žít?
co více na to říct?
Srdce se mi zase rozbušilo
Ač s tím bojovalo

Začalo pro Tebe bušit
kdo by to mohl jen tušit
Že každý den budu se na Tebe těšit
Když slůvkem umíš potěšit
Autor Jacob P. Verlaine, 28.10.2012
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí