Jdi o dům dál, dál nezůstaň

Jdi o dům dál, dál nezůstaň

Anotace: Na motivy

Ještěže tě lásko mám

Tvou minulost nezkoumám

Na mou duši přísahám,

po paty Ti nesahám

 

Ty jsi pro mě poušť i déšť

zradilas mě, ale nešť!

Lepší přístav nenajdeš,

Ty si klidně odejdeš...

 

V žáru noci

do svý kůže

píšu jméno Tvý

Jsem v Tvé moci,

asi úžeh,

pletu pátý přes osmý

 

Snesu Ti třeba sto ker,

jsem zkrátka tvrdý rocker

Jsi mou příhodou mozkovou,

zpívám Ti svou píseň rockovou

 

Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou,

za rok mi snad foršus zvednou

Říct si o něj, Ty se nestydíš,

děláš binec, odpad netřídíš

Blbec, jak já, to se nevidí,

ať Tě zas jinýmu závidí

Autor vkl, 29.10.2012
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí