Věřit

Věřit

Anotace: nevim co dodat

Věřit znamená žít
důvěru v lásku mít
ale když vás někdo oklame
poruší hranice dané
a vy jste zase sami
někdo cizí drží vaši duši v dlani
jak máte se vzepřít?

pokuste se všechnu sílu sebrat
opustit to,zanechat to v dálce
v nedohlednu
poslat to,jako dopis v obálce
dopis,jejímž přečtením nepohrdnu

rychle dopis pošli
než bude pozdě
aby jste se ještě vůbec někdy sešli
a nemuselo záležet na úctě
Autor mattoni.uz.neni, 13.01.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí