Sirény uvnitř nás

Sirény uvnitř nás

Anotace: ...

Tichá těla znamení,
šeptej,
nic se nezmění,
nasloucháš sirén vábení?
Zláká tě touha toho hlasu,
vlastnit chtěl bys jejich krásu,
ach hříšníku!
Spíš doufej v spásu.
Když budeš jim už téměř blízko,
chytí tě a stáhnou nízko,
někam dolů k hlubinám,
kde umírat již budeš sám.
Zato já bych chtěla ke hvěždám,
vzlténout,
říct, že lásku znám.
S tebou muži proradný,
život bude nesnadný.
Jsou otázky, co namají odpověď,
tak už mlč,
a vše špatné pro dobré,
smeť.
Autor Annie the wolf, 30.10.2012
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Metal Lady, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí