Říjen

Říjen

Anotace: ...

Šedý říjen,

listy se míchají se sněhem,

padají do řek,

padají do srdcí,

něžně

a

křehce.

 

Červený javor,

se usmívá,

plete si mě,

s radostí,

bílý dub,

chvěje se,

zlostí.

 

Do kaluže,

do moří,

tečou moje slzy.

Kde jsi?

 

Minulý podzim,

sdílel se mnou,

lásku,

přátelství,

oddanost.

 

Teď,

nevíme,

do čeho dát pěstí....

Nerozumím ti,

kam dals moje štěstí,

kam dals naší lásku.

 

Je až pod haldou listí,

do kterého skáčou děti,

dál si staví sněhuláky.

 

Porozumět,

tobě,

říjnu,

celému podzimu,

bych si přála,

kdybych se tolik nebála....

 

....neštěstí a zlomeného srdce.....

 

 

 

 

Autor Kirsten, 30.10.2012
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Manni3, Loveless, Robin Marnolli, Sarah, Joe Vai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je fakt pěkná, plná citu.

30.10.2012 20:02:58 | Robin Marnolli

děkuju, jsem ráda, když si toho někdo všimne

30.10.2012 20:05:59 | Kirsten

hezká - jemná

30.10.2012 19:47:41 | Joe Vai

tak to má být...

30.10.2012 20:06:12 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí