Ulity

Ulity

Anotace: Co se stane v mé hlavě když mě dvacetkrát políbí? 30.10.2012

Sbírka: Oblek z oblak

Nemám chuť být silná
střílna je můj nos
obnos šedých bankovek
on má totiž na to věk.

Z konvalinek uvity ulity v náušnici
tanečnici v dešti hlava třeští
možná jenom v poledne
po ledu pojede.

Brusle ostré
nozdry posté rozšíří
možná od chmýří pampelišek.
Je to smíšek půlnoční.

Po noční si udělá volské oko
přes pokoj zavoní.
Tahouni jaloví
v lanoví uloví koroptev.
Korouhev se otáčí
zapečená v koláči
medovém.
Autor Jiřinka Mignonka, 31.10.2012
Přečteno 495x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jan Voralberg, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v ulitě zapleteném...

02.11.2012 09:59:39 | enigman

pěknej diktát :)

31.10.2012 09:51:14 | poeta

Děkuji ti celou větou prostou. JM

31.10.2012 09:55:40 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí