Jsem jen taková báseň

Jsem jen taková báseň

Anotace: ...

 

 

 

Jedno lidské srdce  

prošlo studenou frontou

nemocné po kopcích

ve vlastním stínu

vidělo jak letí

bílá holubice   

 

Pamatuješ

vím co chci

do útoku ať letí

ať letí výš a výš

 

Touhy v něm řvaly

jako sirény

kolísavě

tady a tam

chci tebe

bílá holubice

nepočítám

své ztráty

…………………………….

 

bez povšimnutí

začal jsi milovat  

…………………………….

Ta ostatní

dodnes nechápou

co se stalo

Autor Marcella, 31.10.2012
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbilo.

26.11.2012 10:01:17 | Robin Marnolli

ono si to pamatuje...

02.11.2012 09:54:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí