In vino veritas

In vino veritas

Anotace: ...

Pár bobulí
sladké révy
rukama z ledu
kutálím po kůži
prohnutí zabráním
stydlivým foukáním
a polibkem z něhy
pak teplo z tebe
poválím na patře
jako somellier
nejlepší víno…

Jsi můj tramín
skrytý v bílé mlze
jen já vyvolená
smím ochutnat
tvá tajemství…
Autor Zorik, 31.10.2012
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí