Neumíš dávat

Neumíš dávat

Anotace: ...

Podávám ti ruce.
Mám v nich celý svět,
sluneční záři
i ledový květ.
Podávám ti ruce.
Na co si chceš hrát?
Ty neumíš dávat.
Ty umíš jen brát.

Podávám ti duši,
ptáčka v kleci bílé,
možná jeho píseň
zažene zlé chvíle.
Podávám ti duši,
čekám u tvých vrat.
Ty neumíš dávat.
Ty umíš jen brát.

Podávám ti srdce,
pro tebe chce bít.
Z řeky zapomnění
s tebou budu pít.
Podávám ti srdce,
pro tebe chci zrát.
Ty neumíš dávat.
Ty umíš jen brát.
Autor laludmi, 31.10.2012
Přečteno 442x
Tipy 11
Poslední tipující: grázlík, tato22, Robin Marnolli, Radhuza, enigman, Lady Elleana
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já držím pohár ve své dlani...

15.02.2013 17:30:30 | muchomůrka bílá

Dávám ST, znám to stejně, jen obráceně...RM.

11.11.2012 20:45:46 | Robin Marnolli

od takového radši dál...

02.11.2012 09:13:57 | enigman

s takovou lehkostí vyjádřené :)) líbí se mi

11.11.2012 10:26:11 | Radhuza

s takovou lehkostí vyjádřené :)) líbí se mi

11.11.2012 10:26:10 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí