Nemilována

Nemilována

Anotace: ...nemilovaná?

Když si tě představuju
jsi červenou na semaforu
někdo koho neznám
ale i v budoucnu
bych z té zakázané červeně
neporušené vnitřním sebezapřením
tvým i mým
namalovala takový červánky
že i bůh by se zastyděl
co dosud předváděl na nebi
co bylo všem inspirací.

Pro tebe, co nikdy si mi nebyl souzen
roztrhám tunu nepovedených slov a papírů
ve víře že jednou tě někdo bude hoden.

I když ne já sama.
Nemilovaná.
Autor Lexisa, 31.10.2012
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, kudlankaW, Robin Marnolli, Nergal, Láďa, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to. Teď už nemám čas, ale večer si přečtu ještě něco.RM.

12.11.2012 17:13:53 | Robin Marnolli

však on se někdo najde...

02.11.2012 09:19:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí