Růžové sny

Růžové sny

Anotace: na motivy | pro konkrétní fanynku (bydlištěm ve jmenovaném městě) konkrétního zpěváckého umělce

Tvůj svět je můj,

možná nechápeš,

no tak to má být,

nechoď pryč, stůj!,

ty nikdy netápeš,

tady zůstaneš,

no, kam zas chceš jít?

Za stínem světlo najdeš,

vždyť všechno má svůj čas,

zapiješ řízek pivem a jdeš:

"Tak za rok, ahoj, zas"

 

Tvůj svět je můj,

někdy stačí dát jen dech,

tak dechu mocně duj,

a ty zatím: "Žádný spěch",

jsem láska tvoje ze Seče,

tak vrať se, než se rozteče,

srdce pro tě bije v hrudi mi,

já, hloupá budu čekat,

každého zazvonění lekat,

než se zas ukážeš tady v Chrudimi.

Autor vkl, 03.11.2012
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí