Mám vztek...

Mám vztek...

Anotace: mé volné asociace..

Mám vztek
vztek na tebe, na lásku
mám vztek
vztek dávám v krutou sázku
a rozhodnutí!
Jsem rozhodnuta to skončit,
rozhodnuta,
jsem rozhodnuta dnes počít
počít nový začátek,
začít odhánět z nitra všechny psy
začít!
Začít žít
-žít tak, jak chci.
Chtěla bych,
chtěla bych přestat snít.
Chtěla bych.
Chtěla bych.
Chtěla bych sebe pro sebe už navždy mít.
Přečteno 345x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí