Báseň z papírku

Báseň z papírku

Anotace: Báseň napsaná na miniaturní kousek papírku...

Básně ti budu psát francouzsky,
abys nevěděla vše co cítím.
Krokem baletek ke mně přicházíš
a mizíš tempem temperové duhy.
Jsi jako půlnoc – krásná a pomíjivá
a já jen básník, co má rád,
když chodíš po špičkách tři vteřiny v týdnu
co nekončí
narozdíl od tvých polibků,
které končí stejně rychle, jako přichází.
Bolíš mě, když myslím že jsi má
a necítím zítřek ze tvých dlaních,
tvůj tep v mých strunách
a mé struny ze tvých vlasů.
Je tu dým a v něm tvé oči.
Dvě malé věci, co mě trápí,
protože je máš ty
a ne já.
Autor J. Póža, 04.11.2012
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Robin Marnolli, Jan Voralberg, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bylo tenkrát dobře mít u sebe ten kousek papírku:-)pěkná.

03.12.2012 01:15:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí