láska bolí

láska bolí

Anotace: Co z nás zbylo...

Já jsem tě nezradila

jen kradla jsem po nocích vzpomínky

vždyť jsem jen z lásky k tobě žila

tys odkopnul mne

a diktuješ si podmínky

 

už skočil nám čas milování

už nevoní ani vřes

přišla nenávist

-znenadání

jsem niterní kat

a ty má mez

Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: kryndy, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kočka zahnaná do kouta...ostrá jak žiletky..pěkně napsané

04.11.2012 19:55:55 | Noc17

děkuji

07.11.2012 17:36:28 | malá tanečnice ve velkém světě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí