Tvé oči nelžou

Tvé oči nelžou

Anotace: .

Lhostejnost, kterou sama sobě namlouvám.
Vyhýbavé pohledy a strach.
Strach z toho,
co uvidím v tvých očích,
že možná spatřím sama sebe,
že dohlédnu až za hranice našich myšlenek.
Že možná ochutnám, co jsem si sama zakázala,
zase se vymknu kontrole
a tajně v duchu propojím
naše vědomí.

Autor Elvie, 05.11.2012
Přečteno 434x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, Jan Voralberg, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižná sonda do duše, až se zdá, že ty oči opravdu nemohou lhát

05.11.2012 12:25:08 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí