jen tak z vesela

jen tak z vesela

Anotace: a z vesela do vesela

já jsem holka

mladý maso

štíhlá v pase jako bič

když se z jara z nory soukám

všude kvete petrklíč

plné hrsti lesních jahod

rozhazuju po kraji

ať mě najdou pěkný kluci

co své štěstí hledají

u potoka voda chladí

vlasům dodá pevný tvar

natrhám si lesních bylin

ať mám základ na odvar

co se kuchtí při úplňku

když se lišky učí výt

zlaté vlasy předmět milý

ještě vlažné  do dna pít

až to kouzlo zapůsobí

postavím si malý dům

tam na skále

v úctě k moři

být co nejblíž nebesům

že nevíte koho bych si

přála chytit do sítí

toho kluka co mě ve snech

na cestu tmou posvítí

budem rána  vítat křikem

s hejnem racků  za letu

z oblohy ti napnu plátno

z duhy utkám paletu

 

 

 

maluj mě prosím

 

 

 

 

 

Autor zamotán v nedospělosti, 05.11.2012
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí