i běžní mají sve paparazzi

i běžní mají sve paparazzi

Anotace: Kodak,canon..je to peklo :)

na polštářích
na sametu
do ouška ti šeptám větu
o tom jak bych teď a tady
zkoumal pilně ty tvé vnady
pozvolna a velmi jemně
tak se nebraň je to ve mě
budu něžný zahřeju tě
jsi má sladká a mám chutě
..
nesmím nahlas někdo kouká
jsou to oči zvědavé
z cigarety proužek dýmu
cestou z levé do pravé
ruky která závistivě
mačká spoušť tak obratně
tak se raděj točím zády
než mě zvěční na plátně

raději bych pokud smím
v náručí své vezmu domů
a tam zlehka položím
do koruny tkaných stromů
závěsům dám povel tajit
že se chystám dále zajít
rozbalím tě jako dárek
a pak si tě lásko
sním
Autor zamotán v nedospělosti, 06.11.2012
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: poeta, Kirsten, chci_uverit, Sarah, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí