v očích pogromy a hákové kříže

v očích pogromy a hákové kříže

 

 

nejde utíkat nejde zabrzdit

je jen klid    něžný bič

a všechno mezi tím nerozkřičeno

nevyřčeno

 

náramky z pryže kovu kůže

kdo může psát pravidla

určovat čí krok

komu ženou

myšlenky přes nekonečnost vesmíru

na Zem a zpátky do nikam

 

utíkat     

vstříc rubu co přechází v líc

a překrucuje symboly

sežvýkané v čase

 

vysvlečena z rozumu

nechám se vést hlasem

 

 

Autor hanele m., 06.11.2012
Přečteno 527x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Zdeněk Farkaš, Robin Marnolli, enigman, Jan Voralberg, Sarah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a cukrem...

08.11.2012 11:38:15 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí