Sběratel polibků

Sběratel polibků

Anotace: ten pocit nejde vyjádřit...

Cesta je tmavá,
sem tam se klikatí,
temná noc nastává,
snad tvůj plamen se neztratí.

Půjdeme společně,
až na kraj světa,
vyznívá zbytečně,
tvá slibující věta.

Někam jsme odjeli,
z popudu hraní,
Něžné jsou doteky,
spojených dlaní.

Hvězdy tam nad námi,
se smějí a svítí,
a já se pomalu,
ztrácím v tvé síti.

Slovům tvým věřit?
že prý rád mě máš?
jiní učí se jak metrem lásku měřit,
jak dlouhý asi, bude ten náš?

Došli jsme do bodu,
odkud není již úniku,
chceme svou svobodu,
a mě je teď do křiku.

Jsme v zapadlé hospodě,
a pijeme, pití za pakatel,
Co si to namlouvám?
Vždyť ty jsi jen vášnivý,
polibků sběratel.
Nic víc...
Autor Annie the wolf, 06.11.2012
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: Rezkaaa, Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, tys to vyjádřila docela trefně, myslím. Zasloužíš si většího romantika. Však se objeví, trpělivost.RM.

06.11.2012 18:18:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí