Labutí písen

Labutí písen

Anotace: Láska + věrnost = štěstí...

Sbírka: Chvílka čtení

Na hladinu jezera listí se snáší,
labutě k nebi pomalu se vznáší.
Odletět za teplem jsou přichystané,
jedna je raněná ta na hladině zůstane.

Musí se na sebe a lidi spoléhat,
neví že druh její se nechystá odlétat.
Labutě nikdy se v nouzi neopustí,
láska a věrnost jsou jejich cnosti.

My lidé od nich učit se musíme,
jeden druhého že taky neopustíme.
Jako ty labutě věrně při sobě stát,
obětem pro druhého se nikdy nevyhýbat.

Co většího v životě můžeme si přát,
snad jen to, abychom na sklonku života

tu"Labutí písen' " si spolu mohli zazpívat.
Autor jozífek, 06.11.2012
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

píšeš srdem a z básně je to znát - za to ST

06.11.2012 20:12:39 | Joe Vai

trošku se mi to při čtení zadrhává tu a tam. S textem ale souhlasím. RM.

06.11.2012 18:14:47 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí