pocitově touživá

pocitově touživá

Anotace: I život umí zlobit

ocením jakoukoliv radu
jak se zbavit hladu
po tvém těle
nedostižném

asi že topím se
v představách a touhách
v marných nadějích
a tvé oči stále
svádějí

a kdyby snad jednou
já bych věděl
co s tím co s tebou
a kolik na která že místa
polibků ti dát

mám tě rád
potkávám tě
ale zdá se jako bychom
každý v jiném světě žili
přitom kdysi dávno
jako jedno tělo
prý jsme byli

a co to změnilo
kdo ví
snad čas co unaven si hoví
na křesle přitažlivých sil
co sebral nám
ty směry správné
déšť je smyl

tak sedím v koutě
schoulen
sám
slzám se nebráním
utíkám
tam uvnitř pod větve mých lesů
kde je klid

tam smutek lépe nesu
Autor zamotán v nedospělosti, 07.11.2012
Přečteno 584x
Tipy 8
Poslední tipující: Liena, Aťan, Kirsten, PriceznaKonzuelaBananaHemok, Sarah, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí