Kolikrát?

Kolikrát?

Anotace: No proste kolikrat...

Kolikrát?
Jednou jsem tě viděla a už ses mi líbil
Dvakrát ses na mě usmál a už jsem tě měla ráda
Třikrát si se mnou mluvil a už jsem tě chtěla objímat
Čtyřikrát ses mě náhodně dotkl a už sem tě chtěla líbat
Pětkrát si mě políbil a už jsem tě milovala
Šestkrát jsi mě objal a už jsem tě nikdy nechtěla opustit
Sedmkrát jsi mi vyznal lásku a už jsem bez tebe nemohla žít
Osmkrát si mě něžně hladil a už jsem se s tebou chtěla milovat
Devětkrát jsi se se mnou miloval a už jsem na tebe začala žárlit
Desetkrát si mě pustil k vodě a už nikdy na tebe nechci ani pomyslet
Autor zuzik, 27.02.2005
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

fain prácička myslím :o)

10.12.2005 17:36:00 | michala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí