Mysli smysly

Mysli smysly

Anotace: Co vypoví 5 tělesných smyslů o ztracené lásce?

Z naší lásky zbyl jen prach.
Už tě nemám na dosah.
Roztříštil se ten náš svět.
Už tě nemám na dohled.
Jiná řeka, jiný břeh.
Nemám tě už na doslech.
Zvadl naší lásky květ,
Nesmím k tobě přivonět.
Ty jsi pryč, já jsem tu sám.
Už tě víc neochutnám.
Z naší lásky zbyl jen prach.
Co teď dál je ve hvězdách.
Autor Jerry Lee, 10.11.2012
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Kovik, tato22, Veronikass, Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduchá, pěkna, četla se fajn.

10.11.2012 08:22:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí