Půlka království

Půlka království

Anotace: ...

Spousta ticha a dvě barový stoličky,
který nehybně stojí
vedle sebe samých.

Barevné příběhy odehrávajíc se za víčky.

Cizích lidí.
A taky jejich známých,

možná...

Propálený potah a načichlá kůže
značí dané stáří
tichého baru.

Potkal různé ženy; muže,
střídajíc se v sezení
od podzimu až k jaru

a možná ještě
o něco dýl.


V kouři z levných cigaret,

tak pamatuje múzy krásných víl,
kdy už ztrácely své kouzlo.

A je samé ztrácel svět...



Tak z tajících sněhů
někdy dávno v březnu.

Tak z lidského chtíče, bláznovství,



Tě prosím:

Přestaň si hrát na princeznu
s půlkou srdce a půlkou
svého království.
Autor Eclipse, 11.11.2012
Přečteno 491x
Tipy 15
Poslední tipující: Sýkorka07, její alter ego, enigman, kudlankaW, Kirsten, Robin Marnolli, MishaX, Sarah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná hledá tu druhou...

27.11.2012 08:57:30 | enigman

Zajímavá myšlenka, metafory.
Blahopřání mladý muži

Klaní se Martin Kristián Kudlák

21.11.2012 19:24:33 | kudlankaW

Tak tohle mě fakt dostalo. Píšeš moc pěkně. Tak tak se k tobě ještě rád vrátím. Díky.

11.11.2012 09:02:50 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí